Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:20 | October 30, 2016

  INSTA THAILAND

  instagram thailand

   

  @ANGELICABLICK – THAILAND PICS

   

  The photos I took for my instagram during our trip to Thailand! Can’t get enough of the “retro” feeling photos from the iPhone actually gives. Don’t you agree? I kind of like to mix these insta pictures and “through my iphone” pictures with my otherwise very well taken photos. Do you feel the same? :) I still have some photos to show you from Thailand before moving on to the cold photos in Sweden haha. Feels wierd that my birthday is coming up real soon now.. time flies!!

  ______________________________________________

  Fotona som togs till min instagram under resan till Thailand! Kan inte få nog av den där “retro känslan” bilderna man tar vi iPhonen ger. Håller ni inte med? Gillar att mixa enkla bilder från mobilen och intsta bilder såhär med mina annars välidgt uppstyrda foton. Tycker ni med de? Men men, har en del bilder kvar från Thailand att visa er imorgon innan de blir bilder från kalla Sverige igen haha. Känns konstigt att jag fyller år snart.. tiden flyger iväg!!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “INSTA THAILAND”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här