Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:00 | October 30, 2016

  L A C Q U E R 2.0

  metallicametallicametallica

   

  PHOTOS BY JOSEFINE LAUL
  SNEAK PEEK / FULL LOOK COMING SOON

   

  Hi again from a very cold but sunny Sweeeden! The flight from Bangkok to stockholm was good and both me and André slept for maybe 7 hours straight :) It just took a while to get all the way home from Koh Tao, but so worth it. I really want to go back there during a better season! The weather we had was not great and it’s been ( like I’ve told you) raining every day. But it’s always nice to be away with my man! Landed early in the morning so since then we have just been eating breakfast and relaxing a bit. Anyway, this is a look that I shot a long time ago, before I went to Thailand that I haven’t posted yet! So I’m just giving you guys a sneak peek of it now – stay tuned for the whole look!

  _______________________________________________

  Hej från ett kallt med soligt Sverige! Flyget från Bangkok hem till Sverige gick bra och både jag och André sov nästan i 7 timmar sträck :) Tog bara ett tag att ta sig från Koh Tao och hem, men så värt de. Jag vill så gärna åka tillbaka under en bättre säsong nu eftersom vi ( som jag sagt innan) barar haft otur med vädret med regn varje dag. Men de är aldrig fel att vara iväg med killen! Vi landade tidigt imorse och har sen dess bara ätit frukost och slappat här hemma. Men men, här är en tjuvkik på en look jag tog för ett bra tag sen innan Thailand som jag inte visat er ännu! Hela looken kommer snart – så stay tuned!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “L A C Q U E R 2.0”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här