Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:57 | October 30, 2016

  STARDUST

  iVYREVELIvyrevelIVYREVELivyrevelIVYREVEL

   

  PHOTOS BY FILIPPA LUND / EDIT BY ME
  ADLINKS:_FAUX FUR FROM IVYREVEL_TSHIRT FROM ANGELICA BLICK FOR BIKBOK(COMING 10TH OF NOVEMBER)_
  _BAG FROM YSL_JEANS FROM MONKI, SIMILAR HERE_SHOES FROM TOPSHOP, SIMILAR HERE_
  _GLASSES FROM ASOS, HERE_

   

  Spent my day in bed after coming home and then I met up with Filippa and chilled at her place! I’ve missed her so much even tho I saw her before I went to Thailand ♥ Now I’m back home blogging, getting my laundry done, cut some youtube video and changing clothes before once again meeting up with Filippa for a girls dinner at YUC and André are going to boys dinner haha. Well, today is sunday and usually I put up a Youtube video today, but my laptop decided to crash ( sigh….) with my video on it….. GREAT. So I need to re-cut it ad everyhting and I won’t be done with it until tomorrow – SO STAY TUNED for that tomorrow, ok? :) Pictures from Thailand coming up in just a moment anyway ♥

  _______________________________________

  Spenderat dagen i sängen efter vi kom hem och efter de mötte jag upp Filippa och slappa hos henne! Har saknat henne trots att vi sågs straxt innan jag drog till Thailand ♥ Nu är jag tillbaka hemma för att blogga, slänga in lite tvätt, klippa lite youtube video och byta om innan jag återigen ska möta upp Filippa för tjejmiddag på YUC – och André ska dra på killmiddag haha. Men men, idag är de ju söndag och varje söndag lägger jag upp en youtubevideo men ja, min laptop valde att krascha (suck….) som videon var på så nu sitter jag här och måste klippa om allt igen och de hinner jag inte förens imorgon, så hang in there – den kommer upp imorgon! Ok? :) Bilder från Thailand kommer iaf upp alldeles straxt ♥


  15 kommentarer  15 kommentarer om “STARDUST”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här