Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:26 | October 31, 2016

  MCML/XXX

  Forever21Forever21Forever21Forever21Forever21Forever21Forever21Forever21
  PHOTOS BY JOSEFINE LAUL
  _FAYX FUR FROM ASOS,_SWEATER BORROWED FROM ANDRÉ_
  _THIGH HIGH BOOTS FROM ASOS_CAP FROM URBAN OUTFITTERS_
  _CHOKER FROM FOREVER 21_

  So, since my laptop broke down in Thailand I need to go to someplace and see if they can rescue the harddrive a least! Heading over there after lunch with Fang – keep your fingers crossed for me! Otherwise I just have some errands to do today before workout with Julia at Fightbox!!

  _________________________

  Så, eftersom min laptop kraschade i Thailand så ska jag se om jag kan hitta någon som kan hjälpa mig laga den och åtminstone rädda min hårddisk med slla bilder! Ska dit efter min lunch med Fang – så håll tummarna för mig! Utöver de har jag bara en del saker att styra upp innan jag ska träna med Julia på Fightbox!!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “MCML/XXX”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här