Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:20 | October 31, 2016

  MONDAY TO SUNDAY

  everyday6everyday2everyday1everyday12everyday3everyday7everydy10

   

  EVERYDAY RANDOMS
  ADLINK: BROWN JACKET FROM ASOS, HERE ♥

   

  Just got back from a killer workout at Fightbox! I’m so happy to be beak at the gym again – even tho it’s a bit hard to get yourself motivated it’s always so nice afterwards. So that’s whats pushing me to get my ass over to the gym and break a sweat! Now I’m home for a quick shower and then i’m off to Morfar Ginko with Josefine for dinner and a chat :) A very nice monday if you ask me!

  _______________________________________________

  Kom precis hem efter ett mördarpass på Fightbox! Så glad att jag är tillbaka med träningen igen – även fast de är jobbigt i början med motivationen så mår man altid så sjukt bra efter man tränat. Så de är det som får bli motivationen att släpa arslet till gymmet för att svettas lite! Nu är jag hemma en snabbis för att duscha och sen dra till Morfar ginko med Josefine för middag och snack :) En bra måndag om ni frågar mig!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “MONDAY TO SUNDAY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här