Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:02 | November 1, 2016

  THE PERFECT TROUSERS

  angelica blick for bikbok angelica blick for bikbok angelica blick for bikbokangelica blick for bikbokangelica blick for bikbokangelica blick for bikbok

   

  PHOTOS BY FANG / EDIT BY ME
  CONTAIN ADLINKS: _FAUX FUR FROM ASOS, HERE_BAG FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_
  _SHOES FROM DAISY STREET, SIMILAR HERE_CAP FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_SWEATER FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_
  _THIN RINGS FROM H&M_BIG SIGNET RING FROM ANGELICA BLICK FOR BIKBOK (ONLINE AND IN STORES 10TH NOVEMBER)_
  _TROUSERS FROM ANGELICA BLICK FOR BIKBOK ( ONLINE AND IN STORES 10TH NOVEMBER)_

   

  YEY! Feels so surreal to finally be able to wear my own design! These fake leather trousers are a dream!! They have the perfect fit, the perfect details and they are also a bit shorter in the leg to make them end at the ankle. Matching them with my fav jacket atm too! Woke up to a really grey and rainy Stockholm.. did I bring the Thailand weather with me home or what? haha. Anyway, it feels so good to wake up so early these days now when I still have a jetlag! I got to bed at ten last night and it felt soooo good. What also feels good is that our bedroom is repainted and done! It’s so nice!! I’m super satisfied with the result and I can’t wait to show you :)

  __________________________________________________________

  YEY! Känns så sjukt overkligt att numera kunna gå runt i min egna design! Dehär fejkläder brallorna är en dröm!! Dom sitter helt perfekt, har de mest perfekta detaljerna och så är dom även lite kortare i benet så dom slutar vid ankeln. Jag har matchat dom med min favvo jacka med! Vaknade upp till ett sjukt grått och regnigt Stockholm.. Tog jag med mig vädret hem från Thailand eller? haha. Men, det känns iallafall sjukt gött att vakna upp så tidigt dessa dagar pga jetlagen! Gick och la mig vid tio igår och de var såååå skönt. Känns dessutom magiskt i vårt sovrum nu när de är ommålat och fint!! Ni ska få se sen när all inredning är klart med :)

  -In collab with Angelica Blick for BIKBOK


  23 kommentarer  24 kommentarer om “THE PERFECT TROUSERS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här