Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:45 | November 1, 2016

  KOH NANG

  KOH NANGKOH NANGKOH NANGKOH NANGKOH NANGKOH NANGKOH NANG

   

  KOH NANG

  On that one day when we had like three hours of sun we took a boat out and went to Koh Nang, Mango Bay and back to home before the sky opened up again and started pouring down. Today it’s poring down in Sweden too , like I told you, so I’m going to stay inside all day and work, unpack my bags and then tonight go to H&M x KENZO event :) The collection is cool, but not their best one if you ask me. But I can’t wait to squeeze a bit on the pieces tonight!

  _____________________________________

  På den dagen de faktist var fint i ca 3 timmar så tog vi en båt ut till Koh Nang, Mango Bay och sen hem igen innan himlen öppnade upp sig och regent öste ner. Idag regnar de här i Sverige med så därför ska jag stanna inne nästan hela dagen med jobb och packa upp väskorna. Ikväll ska jag på H&M x KENZO eventet :) Kollektionen är cool, men inte den bästa enligt mig. Men längtar att få klämma och känna lite på plaggen ikväll!


  25 kommentarer  25 kommentarer om “KOH NANG”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här