Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:41 | November 2, 2016

  DOLLAR SIGN$ UNITED

  Angelica Blick BIKBOKAngelica Blick BIKBOKAngelica Blick BIKBOKAngelica Blick BIKBOKAngelica Blick BIKBOKAngelica Blick BIKBOK

   

  $$$
  PHOTOS BY FANG / EDIT BY ME
  _BOMBERJACKET FROM ANGELICA BLICK FOR BIKBOK ( ONLINE & IN STORES 10TH OF NOVEMBER)_
  _SHOES FROM MISSGUIDED, SIMILAR HERE_TOP BORROWED FROM MY DAD_
  _CAP FROM NSTORE_HOOP EARRINGS FROM ANGELICA BLICK FOR BIKBOK_
  _TROUSERS FROM ANGELICA BLICK FOR BIKBOK ( ONLINE & IN STORES 10TH OF NOVEMBER)_

   

  I LOVE my jacket!! I feel like this jacket is something that are going to unite all the girls ( and boys ) into a crew almost!! LOOOOVE IT! Almost like a gang jacket – but a good gang ofc. It will be available in this light nude color and also in a army green color.  I also love the small details I’ve made on the trousers drawstrings. Now it’s only 8 days left until my collection is being released and I’m so excited! Even tho i’m also very nervous that people won’t like it at all or show up to my events in the stores in Finland, Olso and Stockholm ( more info about this later on today!). But hopefully everyhting will be fine ♥

  ______________________________________

  Jag ÄLSKAR min jacka!! Känns typ som att den här jackan är nått som kommer förena oss tjejer ( och killar) till ett crew typ!! ÄLSKAR’T! Känns nästan som en gäng-jacka – men ett bra gäng liksom. Den kommer släppas i den här färgen samt i en army grön färg. Gillar även detaljerna jag gjort på mjuksbrallorna. Nu är det bara 8 dagar kvar tills kollektionen släpps och jag är så pepp! Även fast att jag även är nervös såklart över att folk inte kommer gilla kollektionen eller dyka upp på mina event i Finland, Oslo eller Stockholm ( mer info om det släpper jag idag!). Men förhoppningsvis kommer allt gå bra ♥

  -In collab with BIKBOK


  28 kommentarer  28 kommentarer om “DOLLAR SIGN$ UNITED”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här