Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 07:57 | November 3, 2016

  MY BIKBOK LAUNCH TOUR! COME AND HANG OUT WITH ME!

  launchtour1

  JAG ÄR SÅ PEPP PÅ DETTA! Jag ska även detta år – likt 2014 – göra en liten lanseringsturné i Finland, Norge och Stockholm! Och då vill jag ju såklart att ALLA ni kommer!! Vi kommer köra butiksevent i BIKBOK FORUM HELSINKI, BIKBOK KARL JOHAN OCH BIKBOK GALLERIAN som ni kan se ovan. De första 50 på varje butiksevent kommer få både se och shoppa kollektionen före alla andra – vilket är superbra om man kikat in något specifikt eftersom de enbart finns ett visst antal av alla plagg :) Och jag kommer finnas i butik på varje ställe för att snacka med er och mingla! Är så sjukt pepp på att få träffa er ♥ Jag fyller dessutom ÅR DEN 8:E NOVEMBER så då vill jag att ni alla kommer och firar mig på Karl Johan butiken ♥

  ________________________________________________

  I’M SO EXCITED! I’m doing a launch tour just like I did with my last collection. This time I’m going to Finland, Norway and Stockholm! And I want you ALL to come!! We are having this launch tour in the stores BIKBOK FORUM HELSINKI, BIKBOK KARL JOHAN AND BIKBOK GALLERIAN as you can see above. The first 50 in line to the event will see and also be able to shop the collection BEFORE everyone else which is really good if there is something you really want to buy from the collection since we only a few numbers of all the garments since it’s excklusive. So be there on time! I’m so excited to meet you all since i’ll be in all the stores greeting you :) ♥ It’s also my birthday on the 8Th of november of the OSLO event , so swing by to celebrate me too ♥

  7:E NOVEMBER I HELINGFORS – BIKBOK FORUM HELSINKI 17.00-20.00
  8:E NOVEMBER I OSLO – BIKBOK KARLJOHAN 18.00-20.00
  9:E NOVEMBER I STOCKHOLM – BIKBOK GALLERIAN 17.00-20.00


  15 kommentarer  15 kommentarer om “MY BIKBOK LAUNCH TOUR! COME AND HANG OUT WITH ME!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här