Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:43 | November 4, 2016

  THE HEIGHTS

  koh taokoh taokoh taokoh taokoh tao

   

  HANGING OUT AT OUR VILLA IN KOH TAO

   

  This view was just amazing! So happy we stayed at this villa. So, I’m still in Linköping but going home around 12! Need to buy some stuff for our party tomorrow. I’m so sad that I’m missing out on the EMA :( I got asked to go but I had already made plans for my, André’s and Sabri’s birthday party tomorrow and couldn’t go :( SO SAD! But we’ll have a fun night too hopefully :) Right now i’m just soooo excited for the launch of my collection!! I can’t believe it’s soon happening! On monday I’ll be in Helsinki for the event there, tuesday in Oslo and then Stockholm on wednesday for both the store event and my own big event for friends, influencers and so on. WOOP!!

  _________________________________________

  Den här utsikten är ju bara för underbar! Så glad att vi bodde här. Så, jag är fortfarande i Linköping men ska hemåt vid 12!  Behöver köpa lite saker inför imorgon. Jag är lite ledsen för att jag missar EMA :( Fick frågan om att följa med dig men kan inte eftersom jag, André och Sabri ska ha en stor födelsedagsfest imorgon som gör att jag inte kan följa med :( så tråkigt att de krockar! Men vi kommer förhoppningsvis ha kul också :) Men just nu är jag mest peppad inför min lansering av min kollektion!! Kan inte fatta att de bara är några dagar kvar! På måndag är jag i Helsingfors, Oslo på tisdag och sen Stockholm på onsdagen för butikseventet och även för min egna stora lanseringsfest för vänner, influensers osv. WOOP!!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “THE HEIGHTS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här