Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:43 | November 4, 2016

THE HEIGHTS

TRAVEL
koh taokoh taokoh taokoh taokoh tao

 

HANGING OUT AT OUR VILLA IN KOH TAO

 

This view was just amazing! So happy we stayed at this villa. So, I’m still in Linköping but going home around 12! Need to buy some stuff for our party tomorrow. I’m so sad that I’m missing out on the EMA :( I got asked to go but I had already made plans for my, André’s and Sabri’s birthday party tomorrow and couldn’t go :( SO SAD! But we’ll have a fun night too hopefully :) Right now i’m just soooo excited for the launch of my collection!! I can’t believe it’s soon happening! On monday I’ll be in Helsinki for the event there, tuesday in Oslo and then Stockholm on wednesday for both the store event and my own big event for friends, influencers and so on. WOOP!!

_________________________________________

Den här utsikten är ju bara för underbar! Så glad att vi bodde här. Så, jag är fortfarande i Linköping men ska hemåt vid 12!  Behöver köpa lite saker inför imorgon. Jag är lite ledsen för att jag missar EMA :( Fick frågan om att följa med dig men kan inte eftersom jag, André och Sabri ska ha en stor födelsedagsfest imorgon som gör att jag inte kan följa med :( så tråkigt att de krockar! Men vi kommer förhoppningsvis ha kul också :) Men just nu är jag mest peppad inför min lansering av min kollektion!! Kan inte fatta att de bara är några dagar kvar! På måndag är jag i Helsingfors, Oslo på tisdag och sen Stockholm på onsdagen för butikseventet och även för min egna stora lanseringsfest för vänner, influensers osv. WOOP!!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “THE HEIGHTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.