Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:12 | November 5, 2016

  CRISP

  ASOS FAUX FURASOS FAUX FURASOS FAUX FURASOS FAUX FURASOS FAUX FURASOS FAUX FUR

   

  PHOTOS BY JOSEFINE LAUL
  ADLINKS:_SKIRT FROM ASOS, HERE_FAUX FUR FROM ASOS, HERE_KNIT FROM ZARA, SIMILAR HERE_
  _BAG FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_KNEE BOOTS FROM DIN SKO, SIMILAR HERE_

   

  Saturday and time for B-DAY celebration instead of the EMA’s! Last night we celebrated fightbox turning 1 year with a party at Fightbox and then Spy Bar until 02. After that me and André took a cab home and fell asleep like two pigs. It’s my first time out in a veeeery long time haha. I never go out partying anymore since I don’t find it fun anymore and I actually hate to drink alcohol :) I think a beer on a hot summer day or a glass of good red wine to dinner is magical, but to just drink to get drunk is.. nah, not for me. Tonight i’m going to take it easy as usual but dance and have fun with my friends! Starting with a dinner at Nosh&Chow with our closest friends and then moving on once again to Spy Bar. Our theme for the night is the 90’s!! How fun?!

  _____________________________________________________

  Lördag och dags för födelsedagsfest istället för EMAs! Igårkväll firade vi Fightbox som blivit 1 år med fest på just Fightbox och sen Spy Bar till 02. Efter det drog jag och André hem och somnade som två små grisar i sängen. Första gången på länge som jag är ute och partajar på väldigt längeeeee. Går aldrig ut längre eftersom jag inte riktigt tycker utelivet är roligt längre och inte gillar alkohol så värst :) Jag kan tycke en kall öl en varm sommardag eller ett glas rött till maten är gott, men att dricka massa för att bli full.. nah, inte för mig.  Ikväll kommer jag med softa men ha kul och dansa med mina vänner! Vi börjar med en middag med de närmsta vännerna på Nosh&Chow och sen till Spy Bar igen. Temat för kvällen är 90 tal!! hur kul?!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “CRISP”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här