Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:01 | November 6, 2016

  ABOUT A YEAR AGO

  nov3nov2nov8nov32ovn5nov33nov6
  nov122nov6

   

  THROWBACK TO NOVEMBER 2015

   

  Ah, such an awesome night last night!! Everyone dressed up to their teeth looking like the 90’s! Sabri played only 90s songs all night and the mood was just epic! Did you see me on snapchat? How I looked? haha. Go follow me there to see more from last night: angelicablick .
  We started our morning with André making breakfast for both of us and now we are laying in bed watching this new serie called “Westworld” – have you seen it? Really good! We also FINALLY got our beautiful armchair from Rut&Joanna today and O-M-G!! It’s beautiful! Going to give you a glimpse of out bedroom and armchair this week :) ♥

  ____________________________________________

  Åh, vilken härlig kväll igår!! All klädde ut sig upp till tänderna som 90-talister och känslan på kvällen var så bra! Såg ni hur jag såg ut på min snap? haha. Följ mig på snap för att få se mer av hur jag och de andra såg ut : angelicablick heter jag där. Vi började vår morgon med att André lagade frukost åt oss och nu ligger vi nerbäddade i sängen och kollar på en ny serie som heter “Westworld” – riktigt bra! Har ni sett den? vi ahr dessutom ÄNTLIGEN fått hit vår fåtölj från Rut&Joanna och O-M-G!! Den är så fin! Ska visa er den + lite bilder från vårt sovrum denna vecka :) ♥


  11 kommentarer  11 kommentarer om “ABOUT A YEAR AGO”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här