Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:42 | November 6, 2016

  BIKBOK LAUNCH TOUR – THROWBACK 2014

  eventbikbokeventbikbok111eventbikbok44eventbikbok6eventbikbok5eventbikbok66eventbikbok544eventbikbok12eventbikbok43eventbikbok10eventbikbok2eventbikbok112

   

  PICTURES FROM MY LAST LAUNCH TOUR IN
  HELSINKI, OSLO AND STOCKHOLM 2014 ♥

   

  GAAAH! Can’t really understand that my launch tour is starting TOMORROW ALREADY!! Are we actually here now? Am I really about to launch my collection? Wow it’s such a big feeling to finally be here after 1,5 year. I’m just so happy! But also nervous. Nervous people won’t like my stuff or that no one will show up at my launch events haha. Hopefully everything will be fine and I’m really looking forward these three days of launching!! First stop is Helsinki at BIKBOK FORUM tomottow between 17.00-20.00 – SEE YOU THERE?!

  ____________________________________________

  GAAH! Kan inte fatta att min lanseringsturné börjar IMORGON REDAN!! Är vi på riktigt här nu? Är jag verkligen påväg att lansera min kollektion nu? Wow, fet känsla alltså att äntligen vara här efter 1,5 år. SÅ GLAD! Men fett nervös med. Nervös att folk inte kommer gilla mina plagg eller att ingen dyker upp på mina lanseringsevent haha. Förhoppningsvis kommer allt gå bra och jag ser sjukt fram emot dessa tre lanseringsdagar!! Första stoppet är Helsingfors och BIKBOK FORUM imorgon mellan 17.00-20.00 – SES VI DÄR?!


  17 kommentarer



  17 kommentarer om “BIKBOK LAUNCH TOUR – THROWBACK 2014”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här