Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:40 | November 10, 2016

  LAUNCH IN STOCKHOLM

  angelica_bikbok_3angelica_bikbok_10 angelica_bikbok_5angelica_bikbok_2angelica_bikbok_16angelica_bikbok_32angelica_bikbok_37angelica_bikbok_12angelica_bikbok_23angelica_bikbok_7angelica_bikbok_28angelica_bikbok_21 angelica_bikbok_36angelica_bikbok_9angelica_bikbok_38

   

  THANK YOU TO EVERYONE THAT SHOWED UP
  EVEN THO THE WEATHER WAS INSANE!

   

  Okey, so the weather in Sweden is just.. INSANE! I mean, it’s crazy. I’m just surprised that anyone showed up at all and actually came to my event cause the snow fucked up real good haha. But I’m soooo happy that you guys came and celebrated this with me!! You guys are the best! I love you all so much ♥ I still have some launch BIKBOK photos left to show you – I hope that’s ok? :D New look coming up later!!

  __________________________________________

  Okej, så vädret är ju GALET i Sverige just nu… sjukt! Var typ förvånad att någon ens kom till butikseventet pga kaossnön som bara kom helt plötsligt haha. Men jag är SÅÅÅÅ glad och tacksam till er som kom och firade detta med mig!! Ni är bäst! Har så mycket kärlek till er ♥ Jag har fortfarande en del bilder från BIKBOK lanseringen att visa er – Hoppas de är ok? :D Ny look kommer upp med!!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “LAUNCH IN STOCKHOLM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här