Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:04 | November 11, 2016

  AFTERNOON AT THE BEACH

  koh samuikoh samui

   

  TB KOH SAMUI

   

  Ah, aaaaand then the winter came .. hahaha! I’m not sure if I want to cry or laugh. There is so much snow outside here in Sweden .. Anyway, though to go to the gym today but I have too much work and I also hate to workout by myself. Tomorrow I’m working out with Simon :) and Fightbox on sunday. So, today it’s Andrés birthday like I wrote yesterday ♥ I celebrated him yesterday and this morning before he went away with the boys to celebrate. They are having a weekend together :)  Savera is coming over tonight so we are just going to chill, make dinner and relax this .What’s your friday plans?

  __________________________________________

  Och, dääääär kom vintern.. hahahah! Är inte säker på om jag ska skratta eller gråta. Det är så sjukt mycket snö ute i Sverige.. aja, tänkte gå till gymmet idag men har för mycket jobb att stå i plus att jag hatar att träna själv. Imorgon har jag PT med Simon och sen ska jag köra cirkeln på söndag. Så idag fyller som sagt André år ♥ Jag firade han igår mer och även imorse innan hand drog iväg med grabbarna. Dom ska ha en weekwnd ihop :) Savera kommer över hit sen och så då ska vi bara slappa, laga mat och hänga. Vad ska ni göra denna fredag?


  10 kommentarer  10 kommentarer om “AFTERNOON AT THE BEACH”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här