Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:31 | November 11, 2016

  MY RELEASE PARTY

  angelica blick bikbokangelica blick bikbokangelica blick bikbokangelica blick bikbokangelica blick bikbokangelica blick bikbokangelica blick bikbokangelica blick bikbokangelica blick bikbokangelica blick bikbokangelicablickbikbok128angelica blick bikbokangelica blick bikbokangelica blick bikbokangelica blick bikbokangelica blick bikbokangelica blick bikbokangelica blick bikbokangelica blick bikbokangelica blick bikbok

   

  PICTURES FROM MY RELEASEPARTY
  – IN THE LAST PHOTO ALL OF MY GIRLS ARE WEARING ANGELICA BLICK FOR BIKBOK ♥
  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL

   

  Ah, I can’t describe the feeling when I had my big releaseparty for my collection and a lot of my friends showed up even tho there was a fucking snowstorm outside haha! Here are some photos from the evening. My girlfriends walked a “fashion show” in my clothes and… DAMN THEY LOOK SMOKIN’!!! DON’T THEY? I have the most gorgeous girls! Thank you to everyone that showed up and thank you BIKBOK for this amazing journey ♥

  ________________________________________

  Åh, kan inte beskriva känslan av att ha mitt release party för min kollektion och när massor av mina vänner kom trots att de var snöstorm ute haha! Här är lite foton från kvällen. Mina tjejer gick en “modevisning” i mina kläder och … JÄVLAR VAD HETA!! ELLER HUR? Har de snygagste tjejvännerna! Tack till alla som kom och till BIKBOK för denna resa ♥


  26 kommentarer  26 kommentarer om “MY RELEASE PARTY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här