Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:33 | November 13, 2016

S T A R B O Y

LOOK OF THE DAY
asos3

 

PHOTOS BY JOSEFINE LAUL – FULL LOOK COMING SOON

 

Sunday and the best day according to meeeee! I love sundays! And now André is back too, so that makes it even better. BUT my day hasn’t been the best anyway.. I woke up on the totally wrong side today and I’ve been grumpy as hell all day. Good I went to the gym and got some aggressions out – right? Haha. I think it has to do with me getting my period and that always makes me fucking grumpy and angry hahah. Are you girls the same? I also want to eat SO MUCH .. haha. now we are going to Teatern to EAT (haha) and then maybe go to the movies to watch a film or seomthing. I hope you all are having a good sunday babes ♥

__________________________________________

Söndag och den bästa dagen enligt miiiiig! Älskar söndagar! Och nu är André tillbaka hemma med, så de gör de ännu bättre. MEN min dag ahr varit allt annat än bra ändp.. vaknade upp på totalt fel sida idag och har varit bitter hela dagen. Bra att jag stack till gymmet och fick ut lite aggressioner  – eller hur? Haha. Tror de har att göra med att jag ska få lingonvecka som alltid gör att jag blir fett sur och arg haha. Är ni samma? Vill äta SÅ MYCKET med.. haha. Nu ska vi till teatern för att just ÄTA ( haha )  och sen kanske gå på bio och sen en film. Hoppa ni får en fin söndag babes ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

14 Responses to “S T A R B O Y”

    • angelicablick on

      Men usch fy! Jag blir bara emotionellt ostabil! Grät till en film igår som jag aldrig skulle gråtit till annars. André bah titta på mig och “wtf?” hahahah

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.