Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:33 | November 13, 2016

  S T A R B O Y

  asos3

   

  PHOTOS BY JOSEFINE LAUL – FULL LOOK COMING SOON

   

  Sunday and the best day according to meeeee! I love sundays! And now André is back too, so that makes it even better. BUT my day hasn’t been the best anyway.. I woke up on the totally wrong side today and I’ve been grumpy as hell all day. Good I went to the gym and got some aggressions out – right? Haha. I think it has to do with me getting my period and that always makes me fucking grumpy and angry hahah. Are you girls the same? I also want to eat SO MUCH .. haha. now we are going to Teatern to EAT (haha) and then maybe go to the movies to watch a film or seomthing. I hope you all are having a good sunday babes ♥

  __________________________________________

  Söndag och den bästa dagen enligt miiiiig! Älskar söndagar! Och nu är André tillbaka hemma med, så de gör de ännu bättre. MEN min dag ahr varit allt annat än bra ändp.. vaknade upp på totalt fel sida idag och har varit bitter hela dagen. Bra att jag stack till gymmet och fick ut lite aggressioner  – eller hur? Haha. Tror de har att göra med att jag ska få lingonvecka som alltid gör att jag blir fett sur och arg haha. Är ni samma? Vill äta SÅ MYCKET med.. haha. Nu ska vi till teatern för att just ÄTA ( haha )  och sen kanske gå på bio och sen en film. Hoppa ni får en fin söndag babes ♥


  14 kommentarer  14 kommentarer om “S T A R B O Y”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här