Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:53 | November 13, 2016

THAILAND VLOG

TRAVEL

 

THAILAND VLOG

 

FINALLY a new vlog!! I took a break from YOUTUBE for three weeks so I could focus on my BIKBOK launch and also just to get my mind to what I wanted to do and achieve. My vlogs hasn’t been what I want them to be and there is no difference with this one – BUT I now know what I want and how I want them to be so hopefully THAT’S how I can make them for you in the future. Doing vlogs is harder than you think.. It takes so much time and effort and to get really good at it, takes even longer time. SO! with that said I hope you enjoy this vlog and all of my upcoming ones ♥ AND PLEASE, let me know what you want me to do in my vlogs! What do you want me to do and what do you guys want to see?

_______________________________________________

ÄNTLIGEN EN ny vlogg! Tog en liten paus på tre veckor från YOUTUBE så jag kunde fokusera på min BIKBOK lansering och även tänka ut hur och vad jag vill göra med mina videos från och med nu. Mina vloggar har inte alls varit så som jag vill att dom ska vara och de är ingen skilland på denna – MEN nu vet jag iaf HUR jag vill att de ska bli i fortsättningen. Att göra vloggar tar så mycket mer tid än man tror .. och att dessutom bli bra på det, tar ännu mer tid. SÅ! med det sagt hoppas jag iaf att ni gillar denna och mina kommande ♥
och SNÄLLA, låt mig vet avd ni vill se i mina vlogs! Vad vill ni att jag ska göra och avd vill ni se?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

34 Responses to “THAILAND VLOG”

 1. MIKAELA - Mitt livs resa mot viktnedgång on

  Åhh jag har varit där! SÅ sjukt vackert! Jag måste fråga (even tho du säkert har svarat på detta tusen ggr men som jag har missat…) Vad filmar ni med för kamera? Galet bra bild! Och hur filmar ni under vattnet? :)

  ​/ På min blogg skriver jag främst om min viktnedgång (från 108 till 84kg so far, ner till 70-75kg ska jag!) men även om sorgbearbetning, mediastudier och våren som jag ska spendera i Aussie! Kika gärna in. :) Kram!

  Reply
  • angelicablick on

   Ja!! verkligen! så synd med vädret bara… syns ej här men ja, så kasst haha. regnade varje dag :P .. Jag filmar med en canon 5d mark lll :) tack finis!

   Reply
 2. Sara on

  Härlig video! Man blir sååå sugen på att dra iväg till värmen ? Det vore kul med en vanlig “follow me around” video från din vardag eller en video där du berättar om din bästa resa, vilket land du vill åka till mest, varför osv ? Kram

  Reply
  • angelicablick on

   tack fina!! Ja, eller hur? vill tillbaka! Hawaii om 2 veckor – så jävlar!! Ja en sån har jag gjort tidigare så en till sånn vore kanske nice :) tack för tipsen! kraaaam

   Reply
 3. Emma on

  I’ve loved all of your vlogs so far and I’m sure this will be no different! I’d love to see regular ‘follow me around’ vlogs – I just like seeing what you get upto on a ‘normal’ day, from morning to night :-)
  And congratulations on your BikBok collection xx

  Reply
  • angelicablick on

   Thank you <3<3 I've done a Follow me around ones before, so maybe another one? :) a lot of you have asked for that :) thank you <3

   Reply
 4. Madeleine on

  på din snapchat igår (tror jag att det var) hade du ett helt fantastiskt hår med massa små lockar. Skitsnyggt var det verkligen. Den hade varit väldigt kul att se som en tutorial ?

  Reply
 5. A on

  Skulle vara kul att få följa med dig under en dag i ditt liv, se en tutorial från grunden hur du lockar ditt hår (de klassiska lockarna du typ alltid haft), få se lite mer vad ditt jobb innebär, Q and A:s, typ så. Hoppas du gillar någon idé ;) Kram på dig underbara du!

  Reply
  • angelicablick on

   ja! en sån ligger redan uppe på min youtube, har du sett den? kanske dags att göra en till? :D tack för alla tips! ska se till att ta till mig alla tips :D kram fina!

   Reply
 6. Alexander on

  Tycker din vloggar är verkligen GRYMMA! Följer ett par bloggare som gör liknade vloggar som du och tycker verkligen du sätter ribban högt! Var inte för för självkritiskt, självklart ska man alltid förbättra men det vi har fått sätt , har verkligen varit proffsigt !

  Reply
 7. Larissa on

  Hey hey, you’ve recorded an entertaining vlog if you ask me.
  I’d like to see a vlog which shows your workout routines. Or maybe in which you show us how to cook your favorite meal, because there must be a secret how you stay that great in shape! :)
  XX

  Reply
 8. Vivian on

  Best friend tag, dance vlog (du som är så grym på dansa!), vlog om matställen i stockholm, monthly favorites, podaktigt där du pratar om dig själv/nåt ämne, beauty hacks, visa din sko kollektion, visa dina väskor, vlog när du lagar mat, vlog där du prankar folk, carpool karaoke vlog!!! Kommer inte på fler hehe

  Reply
 9. Maria on

  I would love to see a video on how you edit your Instagram photos and how you edit your videos – the colours of your footage look soooo awesome! Hugs from Australia!

  Reply
 10. Demi on

  Hi Angelica,
  Beautiful vlog! May I ask what what kind of camera you are filmping, or are you using a GoPro? I am going on a big adventure for a year, leaving next week, and would like to also make videos like this! Kisses from Demi

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.