Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

13:26 | November 15, 2016

WHICH LOOK DO YOU PREFER?

LOOK OF THE DAY
favorite outfit

 

I’ve ones again gathered all my recent outfits into a post! This is probably the “oldest” kind of post that I’m still doing. I started doing these “fav outfit” posts within the first year I started blogging. So that’s also WHY I want to ask you: Do you want me to continue doing these kind of posts or should I stop? Do they feel old and “done” with? Just tell me what you think :) But until then:

WHICH LOOK DO YOU PREFER?

________________________________________________________

Ännu en gång har jag samlat mina senaste outfits i en post! Denna typ av inlägg är nog mitt “äldsta” typ av inlägg som jag fortfarande kör på. Började med dessa “favorit outfit” inläggen redan de första året jag började blogga. Så de är även därför jag vill passa på och fråga: Vill ni att jag fortsätter göra detta typ av inlägg där jag samlar mina outfits såhär, eller borde jag sluta med de? Känns de liksom lite “gjort” nu? Berätta vad ni tycker :) men tills dess:

VILKEN  AV DESSA LOOKS GILLAR NI MEST?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

46 Responses to “WHICH LOOK DO YOU PREFER?”

 1. Mary on

  I really like these posts, you can see all of your outfits in one post.I don’t think its old and done.It’s hard to choose but number 5 and 9 are my favourites.

  Reply
 2. Ellis on

  Fortsätt! :) För oss som hängt med sen start är det extra kul att du fortsätter, det är ju liksom “din grej”, dessutom är det kul att få en liten överblick om man bara droppar in på bloggen lite då och då. :)

  Reply
 3. Cathrine on

  I really like these post, but it would be great if you could link to each outfit so we can see the whole look and find links to the clothing.

  P.s. Your style is so on point, I’m dying ??

  Reply
 4. Emilia on

  Nej sluta inte!! Tycker det känns skönt att se att jag inte är ensam om att byta klädstil från dag till dag haha ? Du är snygg vad du än har på dig, men här är mina absoluta favoriter 1, 3, 4 och 13!

  Reply
 5. Victoria on

  9:an är såååå fin!
  Tycker absolut du ska fortsätta med dessa, får så bra inspiration ifrån dig och din blogg! Tack och kram

  Reply
 6. Linda on

  7 och 15! Men alla var faktiskt helt sjukt nice den här gången, brukar inte ha så många som jag har som favoriter men denna gång var det supersvårt att välja! Dina looks är alltid något lite extra :) tycker om dessa inlägg, man hinmer glömma outfits på ett par dagar så dessa ger en som en liten inspirationsboost!

  Reply
 7. Thoria on

  Tycker du ska fortsätta med dessa inlägg :) favoriterna är 5 och 15, så enkla och snygga! Å bakgrunden på 15 måste ju vara det finaste stället i linköping på hösten! :)

  Reply
 8. Johanna on

  11 & 13! Och neej sluta inte, det är sjukt mycket inspo rakt igenom på de här inläggen!! DU är sjukt mycket inspo, GRYMMASTE tjejen <3 Jag gillar verkligen de här inläggen :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.