Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:35 | November 16, 2016

L E O P A R D

LOOK OF THE DAY
leopard8leo furleo furleo furleo furLEO FUR

 

ADLINKS:_COAT FROM ASOS, HERE_JEANS OLD FROM H&M_TSHIRT FROM H&M, SIMILAR HERE_
_BAG FROM MARNI_BENIE FROM GINA TRICOT_SHOES FROM ASOS, HERE_

 

THOSE VELVET SHOOOES! And fake leo fur! I’m in love :) I thought these photos would be the bomb, buuuuut the light today sucks donkey ass hahahah. But at least you can see what I’m wearing! Thank you Lovisa for helping me ♥ Meeting up with Fang soon to see a movie at the cinema! I really want to see the new J.K Rowling movie called Fantastic Beasts and where to find them!! Have any of you seen it and what did you think? I loooove Harry Potter so I’m just worried I won’t like it cause it’s not really Harry Potter.. but maybe I’ll love it haha.

_________________________________________________________

DE DÄR SAMMET SKORNA! Och fejk leopälsen! Är kär :) trodde dessa bilder ska bli the bomb men ja, ljuset sög åsneröv haha. Men man ser ju iaf vad jag har på mig! Tack Lovisa för hjälpen ♥ Ska möta upp Fang om en stund och se en film på bio! Jag vill så gärna se J.K Rowlings nya som heter Fantastiska vidunder och vart man hittar dem men är osäker på om jag kommer gilla den eftersom den inte är Harry Potter helt.. eller så älskar jag den haha.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

21 Responses to “L E O P A R D”

 1. Marielle on

  Dina bilder är alltid “the bomb” haha. Älskar de här och inte minst dina bilder på kollektionen för bikbok!! Alltså?! Jag orkar ej!!
  Du är så jäkla go’, inspirerande och så begåvad i det du gör. Tack och en stor kram på dig <3

  Reply
 2. Jennie on

  Åh, coolaste skorna! Jag såg filmen igår, och rekommenderar den starkt! Trots att det inte är Harry Potter hehe. Har varit HP-fan sen jag var 11 (är 22) och älskade den här filmen, så gå och se :D Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.