Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:35 | November 16, 2016

  L E O P A R D

  leopard8leo furleo furleo furleo furLEO FUR

   

  ADLINKS:_COAT FROM ASOS, HERE_JEANS OLD FROM H&M_TSHIRT FROM H&M, SIMILAR HERE_
  _BAG FROM MARNI_BENIE FROM GINA TRICOT_SHOES FROM ASOS, HERE_

   

  THOSE VELVET SHOOOES! And fake leo fur! I’m in love :) I thought these photos would be the bomb, buuuuut the light today sucks donkey ass hahahah. But at least you can see what I’m wearing! Thank you Lovisa for helping me ♥ Meeting up with Fang soon to see a movie at the cinema! I really want to see the new J.K Rowling movie called Fantastic Beasts and where to find them!! Have any of you seen it and what did you think? I loooove Harry Potter so I’m just worried I won’t like it cause it’s not really Harry Potter.. but maybe I’ll love it haha.

  _________________________________________________________

  DE DÄR SAMMET SKORNA! Och fejk leopälsen! Är kär :) trodde dessa bilder ska bli the bomb men ja, ljuset sög åsneröv haha. Men man ser ju iaf vad jag har på mig! Tack Lovisa för hjälpen ♥ Ska möta upp Fang om en stund och se en film på bio! Jag vill så gärna se J.K Rowlings nya som heter Fantastiska vidunder och vart man hittar dem men är osäker på om jag kommer gilla den eftersom den inte är Harry Potter helt.. eller så älskar jag den haha.


  21 kommentarer  21 kommentarer om “L E O P A R D”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här