Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:34 | November 16, 2016

V E L V E T

LOOK OF THE DAY
shoes2shoes3

 

PHOTOS BY JOSEFINE LAUL: DETAILS / FULL LOOK COMING SOON
ADLINK: SHOES FROM ASOS, HERE

 

Why does the days just run by SO FAST?! WHY? It feels like I can only manage to do three things a day before it’s midnight.. so wierd.
Woke up at 08 and went to the gym with Simon before heading back home working a bit. I’m at the office atm with Eva, Rami & Lovisa – Rami have bought saffron buns also!! YUMMIE! That is a big sign that Christmas is soon here!! I can’t wait until Christmas!!

__________________________________________

Varför går tiden/dagarna så SJUKT SNABBT? VARFÖR? Känns som jag bara hinner göra tre grejer om dagen innan det är midnatt.. så konstigt. Vaknade upp vid 08 imorse och stack sen till gymmet med Simon innan jag stack tillbaka hem för att jobba. Nu är jag på kontoret med Eva, Rami och Lovisa – Rami har köpt med sig lussebullar också!! MUMS! Det är ett tecken på att julen snart är här!! Längtar till julen!!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “V E L V E T”

 1. Elin on

  Hej Angelica! Skulle vara jättekul om du gjorde en inlägg med lite olika vinterjackor, både några snygga puffer jackets, kappor och andra snygga varma ytterplagg. Har svårt att hitta snygga vinterjackor som inte är pälsar eller bomberjackor då det är lite same same som det jag har haft på mig i höstas. Du har så himla snygg stil!
  Kram, Elin

  Reply
  • angelicablick on

   hej!! De har jag gjort tidigare typ i september :) men kanske får göra en ny!! Snygga finns på bla, asos.com, nelly.se, river island :) tack fina!! kram <3

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.