Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:41 | November 18, 2016

JUJU ON THE BEAT

everyday1pom&floraawa seySATSeveryday6FightboxLinda Hallbergawa seyMargaux DietzTommy Hilfigereventawa sey

 

PICTURES FROM MY WEEK

 

FRIIIYAAAAAY! Finally friday! I’m on a roll when it comes to workout so that’s how I started my morning AGAIN! Okey I’m not going to jinx it now ( * waking up real sick tomorrow* NOOOOO!). But it’s really nice to start your day like that :) I did a PT workout with Damla at Fightbox and after that the circuit training after that – DOUBLE UP!! I had some stuff booked for today but yes, everything got a bit fucked up when I had to reschedule stuff but now I’m home working from my laptop..I have 100 of emails to answer and stuff to organize. After my workout I had a quick lunch with Margaux also ♥ Last night Molly invited us over for a spray tan event with lots of girls and it was so nice to see her and Dannys new crib and to meet everyone again ♥  Tonight the boys are coming over for dinner at out place. Pojan is going to cook his fish soup for all of us! YUMMIE!

_________________________________________________

FRIIIIIYAAAAAAAAAY! Äntligen fredag! Det rullar på ordentligt med träningen nu så de var så jag började min dag IGEN! Okej ska fan inte jinx nått här nu (*vaknar upp svinsjuk imorgon eller nått* NEEEJ!) Men ja, de känns iallafall sjukt nice att börja dgen så :) Körde PT med Damla på Fightbox följt av ett cirkelpass efter – DUBBELT UPP!! Hade massa saker inbokade idag men mycket av de blev flyttat så nu är det kaos i schemat haha. Är iallafall hemma nu och jobbar.. sitter med typ 100 mail att svara på och ordna upp. Efter träningen idag mötte jag upp Margaux for lite snabblunch ♥ Igårkväll bjöd Molly över ett gäng brudar för spraytankväll så de var så mysigt att äntligen få se hennes och Dannys nya crib och även få träffa alla igen ♥ Ikväll ska vi ha över grabbarna på middag hemma hos oss! Pojan ska laga sin fisksoppa till oss alla! MUMS!


18 kommentarer18 kommentarer om “JUJU ON THE BEAT”

  Kan inte du ordna lite tävlingar nu kring julen?
  Hade varit så kul för oss läsare om vi tex hade möjlighet att vinna något ur din kollektion eller liknande :)

  Reply

  Åh de kanske jag kan lösa – ska iaf försöka :) Kan ju aldrig lova något eftersom de i slutändan är företagen som bestämmer. Men ska kika på de! kraaaaam

  Reply

  Älskar din fluff jacka som syns på första och sjunde bilden!! Vart har du köpt den? :)

  Reply

  Åh tack hörrö :) Junkyard! Men den verkar slutsåld där tyvärr … kram

  Reply

  Åh en tävling nu kring jul med vinster från din kollektion (som Dixi skrev om) vore så kul! :)

  Reply

  Vart är det ni sitter och äter på andra bilden? Ser så gott ut ?

  Reply

  Hej Angelica!
  Superfina bilder varje dag som vanligt!! :)) Vilken lins är det du har där du fotar på gymmet i det här inlägget? :D
  ha det bäst!!

  Reply

  Såååå fin och så fina foton! Jag måste bara få fråga, vart har du köpt din grå mössa?!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här