Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:27 | November 20, 2016

  HOW TO GET MY CURLS: VLOG TUTORIAL

   

  WANT TO KNOW HOW I DO MY CURLS? CHECK OUT MY NEW VIDEO TUTORIAL!
  HOPE YOU LIKE IT AND DON’T FORGET TO SUBSCRIBE HERE 

   

  Yey FINALLY! I’ve been filming and cutting/editing this video since 12.00 today hahaha.. with some small pauses. It’s crazy how long time it takes to do videos like this! INSANE! I’m going to treat myself with ordering food from fodora after working with this for so long! STARVING! But I know many of you have asked me for a tutorial on my super curly hair so hopefully you’ll like it! LOVE!

  _________________________

  Yey ÄNTLIGEN! Har filmat, klippt/redigerat denna video sen kl 12.00 idag hahahah .. med några få pauser. Det är galet vad lång tid de tar med filmer alltså! GALET! Och med de sagt ska jag fan unna mig mat från fodora nu efter att ha jobbat med den så länge! HUNGRAR IHJÄL! Men vet ju att många av er har velat se hur jag gör mitt hår så hoppas ni gillar den! LOVE!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “HOW TO GET MY CURLS: VLOG TUTORIAL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här