Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:25 | November 20, 2016

  THROUGH MY IPHONE

  ab101ab100

   

  PHOTOS THROUGH MY IPHONE

   

  Woke up in the best kind of way – next to my boy, at Hotel Diplomat! We went up and had a really nice breakfast before heading back home were w are now :) I’m just about to record a hair tutorial for you guys that i’ll post here later on tonight on how I do my small, frizzy curls :D yey!

  _______________________________________________

  Vaknade upp på bästa sättet – bredvid min pöjk, på Hotel Diplomat! Vi gick upp och åt en snabb frulle innan vi drog hem där vi är nu :) Ska precis börja spela in min hår tutorial till er när jag lockar mitt hår sådär frissigt och litet som jag ska lägga upp senare ikväll :D yey!


  4 kommentarer  4 kommentarer om “THROUGH MY IPHONE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här