Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:21 | November 21, 2016

  TB KOH TAO

  thai1thai6thai3thai5thai9thai10thai8thau14thai11thai12

   

  UNSEEN PHOTOS FROM THAILAND – DREAMING BACK …
  ONLY 4 DAYS LEFT TO GO UNTIL IT’S TIME FOR.. HAWAII!!!

   

  Working day, all day! I’ve had meetings and running around town between meetings and buying stuff that I need for the trip. YES, you heard right – I’m leaving for Hawaii in 4 days and I’M SO HYPED!! I’ve been wanting to go there for several years! If you’ve been there and you have good advice on where to eat, the most beautiful places to go and photogenic scenery to take photos at please tell me :) yey!

  _______________________________________

  Jobbdag hela dagen! Jag har sprungit mellan möten och att hitta saker på stan inför resan. YES, Ni hörde/såg rätt – jag åker till Hawaii om 4 dagar! Jag är SÅ PEPP!! Har velat åka dit såååå länge! Om ni har varit där och har tips på vart man ska käka, finaste ställena och riktigt grymma ställen att fota på så tipsa gärna :) yey!


  41 kommentarer  41 kommentarer om “TB KOH TAO”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här