Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:56 | November 23, 2016

  ASKING FOR NUDES

  NA-KDNA-KDNA-KDnakd1NA-KDNA-KDNA-KD

   

  PHOTO BY JOSEFINE LAUL
  ADLINKS:_TROUSERS FROM NA-KD, HERE_TOP FROM H&M, SIMILAR HERE_
  _CAP FROM NSTORE, SIMILAR HERE_COAT FROM H&M, SIMILAR HERE_
  _RINGS FROM H&M_CHOKER FROM DESIGNB, HERE_SHOES FROM MISSGUIDED_

   

  My look yesterday and I have to say that this look is one of my favs in a while! Like I said on instagram: THESE PANTS ARE AMAZING! I’m in love. Just got back from a hard workout at SATS with both Julian and Simon as our PT. After my workout I went straight to my hairdresser – Marre at BANGS – to get my hair done. I made it even more blonde/white and with a cold/grey tone over. IT’S SO NICE!! Marre is the best!! If you ever want to find a good hairdresser in stockholm – Go to him! Tonight I’m going to Gina Tricot’s dinner and then just cuddle with André ♥

  ______________________________________________

  Min look igår och jag måste säga att detta är en utav mina favvolooks just nu! Som jag sa på instagram: DESSA BYXOR ÄR UNDERBARA! Typ kär i brallorna. Kom precis hem efter först ha kört ett hårt pass på SATS med både Julian och Simon som vår PT. Efter träningen drog jag direkt till frissan – Marre på BANGS – för att piffa till håret. Har gjort de ännu mer blondt/vitt och med en kall/grå ton över. SÅ FINT!! Marre är bäst! Om ni vill hitta en bra frisör i Stockholm – Gå till dom! Ikväll ska jag på Gina Tricot middag och sen bara mysa med André ♥

   


  19 kommentarer  19 kommentarer om “ASKING FOR NUDES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här