Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:01 | November 25, 2016

  UNIQUE

  black111black122

   

  PHOTOS BY JOSEFINE LAUL
  FULL LOOK COMING SOON

   

  AAAAAAND WE ARE OFF! Off to Hawaii!!! I’m so excited!! But first: a 24 hour long journey there haha. I’m traveling with a lot of nice girls and I’m looking forward to spending over 10 days there. We miiiight stay longer, but I’m not sure :) Thank you guys for giving me tips on where to go, eat and see. Really good ones! SOOOO HYPED!

  ________________________________________

  OOOOOOCH NU ÅKER VI! Iväg mot Hawaii!! SÅ pepp!! Men först: en 24 timmars lång flygning hehe. Jag reser med ett gäng härliga tjejer så det se jag fram emot och att spendera 10 dagar här. Vi kaaaaanske  stannar längre men ej hundra än :) Tack för alla tips hörrni med vad man ska se, göra och äta på Hawaii. Bra där! SÅÅ HYPAD!


  5 kommentarer  5 kommentarer om “UNIQUE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här