Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:44 | November 26, 2016

  DOMA

  Gina tricotgina2gina7gina4gina99gina3gina6

   

  GINA TRICOT EXKLUSIVE COLLECTION DINNER
  AT DOMA

   

  Touchdown HAWAII!! It has taken us 26 hours(!) to get here!! It’s craaaazy! I’m just so tired so I’m going to crash into bed after editing my pictures and done one more post here :) The trip went OK but with some turbulence ( you know I’m scared of flying..) but it was so nice to have three seats by myself in the long 9 hour flight from London to Vancouver. Then I could at least sleep! The last flight was horrible but we managed to sleep some too at that one.
  Anyway, went to Gina Tricots exclusive collection dinner at this cute place called Doma on wednesday and it was really nice! It’s actually not really a restaurant, but two chefs home that they have done into a restaurant with only now table to eat at – how cool is that? :)
  Well anyway, now I need to edit the last photos and then jump into bed – talk to you in a while ♥

  _______________________________________________

  Touchdown HAWAII!! Det har tagit oss 26(!) timmar att ta oss hit!! Galet! Jag är så sjukt trött nu och ska snart krasha i sängen efter att ha redigerat och postat nästa inlägg :) Resan hit gick OK med bara lite turbulens ( ni vet ju att jag är rädd för att flyga hehe..) men de var skönt att få tre säten att sova på iaf på det 9 timmars långa flyget mellan London och Vancouver. Sista flyget var inte alls så nice men vi kunde sova lite iaf.
  Men men, var på Gina Tricots exclusive collection middag i onsdags på ett ställe som heter Doma och de var så nice! De är liksom inte en resturang utan två kockars hem som dom gjort om till en resturang med ett bord bara. Sjukt kul! coolt va? :)
  Men, nu ska jag se till att få de sista gjort här så jag kan gå och lägga mig – vi hörs om en stund ♥


  7 kommentarer  7 kommentarer om “DOMA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här