Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:08 | November 27, 2016

#ResanHem

IN COLLAB WITH

 

Sony BMG Musik: TRO – Sa Riera (instrumental with choir) Länk: http://goo.gl/UoebXh
MY TRAVEL WITH SJ #RESANHEM
POST IN COLLAB WITH SJ

Det är något speciellt med att kliva på tåget som ska ta mig hem. Hem från Stockholm, hem till Linköping. För det är ju precis så det är – jag har äran att få kalla två städer “hem”. En känsla av lugn men samtidigt ett rus av lycka att få veta att jag ska få träffa min familj och mina brandomsvänner igen. För där vet jag att de finns en kärlek som alltid är sig lik, oavsett hur lång tiden går emellan att vi ses så vet jag att där, i Linköping, finns vi alltid för varann. Att få samla kraft, motivation och den energi som dom ger mig inför kommande dagar.
Det bästa med att sitta på tåget är att man kan, koppla av, dricka en kaffe och bara se ut över det vackra landskapet som swishar förbi utanför fönstret – eller få jobb gjort på datorn. För de är just det, en viss känsla av lugn som kommer över en när man sitter på ett tåg.
För en inblick i hur min resa hem ser ut, se filmen ovan – för det här, det är min resa hem med SJ. Dela gärna din resa på #resanhem

__________________________________________________________

There is something about getting on the train that is going to take you home. Home from Stockholm, home to Linköping. Cause that’s exactly like it is – I have the honor to call two citys my “home”. A feeling of calm but at the same time a rush of happiness to know that I’m going to meet my family and childhood friends again. Cause I know that there is the love always the same, no matter how long time it is between our meeting, cause I know that we are always there for each other. To collect motivation and energi for upcoming weeks. The best thing about sitting on a train is to just relax, drink some coffee and just look out over the beautiful landscape outside the window – or just get a lot of work done. There is always a calm coming over you when you are on a train. To see how my travel usually look like, watch the movie above – cause this, this is my travel home with SJ. Please share your travel at #resanhem

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

9 Responses to “#ResanHem”

  1. johanna lindholm on

    jag känner precis samma när jag åker hem till familjen i Stockholm, Men känner samma härliga känsla när jag sen åker tillbaka hem till Karlstad igen. Lyxigt att få ha två städer som hemstäder :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.