Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:40 | November 27, 2016

  WATCHING THE SUNSET

  sunset4

   

  WATCHING THE SUNSET IN HAWAII

   

  It’s been a long but fun day – once again I’m laying in bed, suuuupertired. This jetlag is reaaaal my friends! Just going to get a bit of sleep and then I’m back on track again :) don’t you think? Sometimes jetlag is good, but right now I just wanna get rid of it so I can become a person again haha. Anyway, two videos coming up! ♥

  ______________________________________

  Det har varit en lång dag – ännu en gång ligger jag i sängen, suuuupertrött. Den här jetlagen alltså! Ska sova lite nu och sen är jag nog pigg igen :) tror ni inte de? Ibland är jetlag fett bra men just nu vill jag bara att den ska försvinna så jag kan bli en människa igen haha. Aja, håll er uppdaterade för två videos ♥


  9 kommentarer  9 kommentarer om “WATCHING THE SUNSET”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här