Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:58 | November 28, 2016

  Aloha from Hawaii

  hawaiibeachbum2beachbum4

   

  First and rest day in Hawaii

   

  Finally I have time in the schedual to update you guys with some pictures from Hawaii! We are staying in Oahu and the first day we got here we were so tired and jetlaged so we just stayed at a beach close by and walked around in the city. The jetlag is about to set so I’m happy about that :) Yesterday we walked all the way from our hotel and up to the top of Diamond head and the view was just… WOW! Beautiful! It felt so good walking all the way up and then walking the way down. I’ve actually been good continue doing my workout since we got here so that’s good. Today is our first free day so we are renting a car to go around the island visiting the best beaches like  Lanikai and so on – cause we don’t want all the tourists and so on. We would really like to go to Maui but then we have to take a flight and I’m not sure if we want to fly more than needed hahaha. but, what do you guys think? is it worth it or should we just explore Oahu and closer islands where you can go by boat?

  _____________________________________________

  Äntligen har jag lite tid i schemat att uppdatera er med lite bilder och annat från Hawaii!! Vi bor som sagt på Oahu och första dagen vi kom hit så var vi så trötta och jetlaged so vi softade bara på stranden vid oss och knatade runt i stan och såg oss omkring. Jetlagen börjar lägga sig nu så de är nice :) Igår gick vi hela vägen från hotelet upp till Diamonds head och sjuuukt vilken jävla utsikt det var… WOW! så fint! Kändes så bra att gå så långt och få lite träning. Har faktist hållt igång min träning sen jag kom hit så de är jag glad för. Idag är vår första fria dag så vi ska hyra bil och åka runt på ön och upptäcka lite olika saker. Vi ska till lite finare stränder som Lanikai osv. Vi är ganska sugna på Maui men vi måste isåfall flyga dit och vi är väl sådär sugna på att flyga mer , men de kanske är värt de? Vad tycker nu? Vilka andra öar borde vi åka till som man kanske kan åka båt över?


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Aloha from Hawaii”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Aloha! What a beautiful time to be in Hawaii! So heavenly beautiful! :)

   ❤LA BIJOUX BELLA❤ | BY MIA | A Creative Lifestyle Blog

   Reply
  • Ahh I’m desperate to go here! You look amazing x

   http://www.wonkylauren.com

   Reply
  • ÅK TILL MAUI!!!! Helt magiskt där!

   Reply
  • Så läckra bilder!!

   Reply
  • Varifrån kommer bikinin??????

   Reply
  • Gud vilken snygg bikini!! Vart är den ifrån?
   KRAM
   http://nouw.com/johannafilippaa

   Reply
  • Aaah I miss the beach and the sun and warmth! Enjoy your trip!
   Lucie, xx

   http://thefrenchpier.blogspot.com/

   Reply
  • Jag tyckte sjukt bra om Maui när jag var där så åk absolut dit!!!

   Reply
  • Åk till Maui, ni kommer inte att ångra er!! Helt magiskt där!

   Reply
  • you cannot go to other islands by boat!

   Reply
  • Åk till Maui! Helt magiska solnedgångar och åk åk åk till black sand beach och till seven sacred pools. Du skulle ta helt otroliga bilder där. <3

   Reply
  • Hyrta bil ganska ofta är ett måste för att verkligen beta av alla kuster på Hawaii!

   Man kan ta en dag och åka västkusten (Waianae eller Mákua Beach, vilda delfiner och valar osv) och sen upp till North Shore bland alla surfare. Sjukt nice stämning där som jag tror du skulle gilla, som på film typ! När jag var det var det säsong och massa tävlingar, vet inte hur det är just nu men det är ändå coolt med alla höga vågor.
   Annars är östkusten det finaste! Ta en dag att åka till Lanikai stranden samt hajka min favvohajk som ligger där, som heter Pillbox.
   En annan dag kan ni åka sydöst, göra Deadman’s catwalk se och bada i Cockroach Cove m.m.
   Finns flera fina vattenfall, men vi var till Lulumahu Falls som var superfint. Halvkrånglig men härlig hajk ändå! Genom djungeln där Lost filmades hehe ;)

   Var dock försiktig med att hajka ändå! Ca alla hajker är förbjudna (förutom Diamond Head) och ni kan få böta höga böter då det förekommer att poliser kan komma och åka runt där då och då, men grejen är att hajkningen typ är det bästa med Hawaii haha… Deadmans catwalk tror jag det är störst risk för böter på.

   Googla alla ställen jag skrev nu så får ni se hur fint det är!

   Avis på er, vill dit igen!! Ha det gött :D

   Reply
  • Jag var på Hawaii i somras. Bästa resan i mitt liv. Maui är fin ö med bland annat road to hana. Dock tipsar jag dig att verkligen åka till Kauai istället. Finaste stället i världen tror jag. Sök på Napali Coast, Kaanapali Beach, Waimea Grand Canyon etc. Du kommer inte bli besviken!

   Reply
  • You look great, enjoy your trip!
   But that last picture with sandy things just gives me unpleasant goosebumps, haha.

   Reply
  • I’m so jealous! I’ve never been to Hawaii. Hope you have a blast!

   Linda
   Typically Linda || Instagram

   Reply
  • Var på Oahu och maui i början av året och ska tillbaka till maui om två veckor. Åk till maui! Så ofantligt vackert! Road to hana är oslagbart. Ska ev till kauai denna gång med hört mycket bra om den ön.

   Reply
  • OMG YES you have to go to Maui!!! As they say, Maui Nō Ka ʻOi! (Maui is the best)

   Reply
  • Kauai är obeskrivligt.. dit skulle jag åkt före Maui då Maui är mer likt oahu.. har varit på alla tre öarna och Kauai är precis som på film.. man tappar nästan andan!

   Reply