Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:39 | November 30, 2016

  GEISHA

  asos1asos14asos12asos16asos11asos17asos10

   

  PHOTOS BY OSCAR MINYO / EDIT BY ME
  ADLINKS_DRESS FROM ASOS, HERE_SANDALS FROM ASOS, SIMILAR HERE_
  _EARRINGS FROM H&M, SIMILAR HERE_BAG FROM PHILLIP LIM, HERE_
  _RINGS FROM H&M_

  Another look from another night, and yep – I’m inlove with this gorgeous dress! It looks almost like a geisha dress or a kimono like … right? Today the weather was really bad today so we just chilled, went shopping and had dinner today. And speaking of bad weather.. the weather here hasn’t been the best since we came and I’m a bit chocked by that. I thought hawaii would be sunny all the time, but no – it’s been a bit cold if you ask me. Is that common? Well anyway, tomorrow we have a full day a head of us so now I’ll crash into bed. LOVE!

  ________________________________________

  En annan look från en annan kväll och ja – jag är typ kär i den här sjukt fina klänningen! Känner mig nästan som en geisha i den eller som att de är en kimono typ.. eller hur? Idag har vädret varit sådär så vi har mest slappat, ätit mat och shoppat. Och på tal om dåligt väder.. vädret har varit sisådär sen vi kom hit och jag är lite chockad. Trodde de skulle vara soligt mest hela tiden på Hawaii men nä – de har till och med varit lite kallt emellanåt. Är de vanligt? Men men, imorgon ska vi iaf göra massa roligt så de ska bli kul. Nu ska jag däcka i sängen. LOVE!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “GEISHA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här