Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:15 | December 1, 2016

  FROM A TO B

  haw1haw5haw6haw10haw9haw2haw24haw3

   

  HAWAII PICS

   

  After been on the road a lot today I’m finally back in my bed. I went up at 05.30 this morning and packed my bags and worked a bit until the rest woke up before heading over to our car to begin todays roadtrip! Even tho we had really bad luck today both with the weather and the locations we were going to we had a good day :) haha, and yeah speaking of the weather again – The weather was INSANE today. I have never experiensed such schizophrenic weather ever in my life. It changed from mordor and pouring rain to sunny and warm from a minute to another – back an fourth. SO WIERD! After going to the wrong location ( we were supposed to see a waterfall and going on a waterslide in the jungle and ended up at a totally other much smaller waterfall ) we decided to go to north shore, but hey the weather destroyed it a bit. THEN we decided to go to Pearl Harbour only to get there 45 minutes before they closed hahahah. BUT! We’ll go back there later this week :)

  _______________________________________

  Efter att ha varit på rörande fot hela dagen så ligger jag äntligen i sängen. Gick upp 05.30 imorse och packade mina väskor och jobbade lite tills de andra vaknade innan vi drog på roadtrip! Även fast vi hade en del otur med både de ställena vi skulle besöka samt vädret så hade vi en bra dag :) haha och ja, på tal om vädret igen – sjukaste vädret idag! Har aldrig varit med om liknande. SÅ KONSTIGT! Från mordor och spöregn ena sekunden till sol och supervarmt och fram o tillbaka så. Så efter att ha åkt till fel location ( vi skulle till ett stort vattenfall plus typ en waterslide i jungeln men hamnade vid ett superlitet vattenfall ist ) så bestämde vi oss för att dra till North shore, men vädret förstörde de så vi drog till Pearl Harbour istället – enbart för att mötas av att de skulle stänga 45 min senare hahahah. MEN! Vi ska tillbaka dit en annan dag :)


  7 kommentarer  7 kommentarer om “FROM A TO B”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här