Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:21 | December 1, 2016

  MOTEL DOOR

  denim56denim7denim4denim5

   

  PHOTOS BY OSCAR MINYO – EDIT BY ME
  ADLINKS_JEANSJACKET FROM LEVIS, SIMILAR HERE_BOOTS FROM ALEXANDER WANG_
  _BAITHINGSUIT FROM VICTORIA TÖRNEGREN FRO TRELIKA_SUNGLASSES FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_
  _SHORTS FROM ONE TEASPOON, HERE_BELT IS OLD, SIMILAR HERE_BAG FROM GUCCI_

   

  Okey, haha – I actually got up at 04.00 this morning haha.. WHO AM I?! I mean that’s in the middle of the night. Well, that’s what you have to do when you have plenty of stuff you need to do before yoga starts at 06.00 in the morning. Feels weird tho to wake up that early! 06.00 is a good time to wake up at. As I said – we are doing yoga soon before breakfast at the hotel and then we are once again off to the North Shore! Hopefully the weather is better today haha. Anyway, time flies here but I’m actually starting to miss André soooo bad now ♥ It’s crazy how much you can miss a person after just five days hahahah. But we have a really fun trip coming up just a couple of days after I’m coming home so I can’t wait until that also :) #måstelevalajf

  ___________________________________________________

  Okej haha – Jag gick alltså upp 04.00 denna morgon haha… VEM ÄR JAG ENS?! Jag menar, de är ju för fan i mitten av natten. Aja, de är de man får göra när man har massa saker att göra innan yogan som börjar 06.00 på morgonen. Känns kontsigt att gå upp så tidigt bara! 06.00 är en bra tid. Som jag sa – vi ska köra yoga nu på morgonen och sen lite frukost på hotellet innan vi åker till North Shore idag igen! Hoppas på att vädret är lite bättre idag haha. Det är så sjukt bara hur fort tiden går, men nu saknar jag André så mycket att jag spricker ♥ De är galet hur mycket man kan sakna någon efter bara fem dagar hahhahah. Men vi har en suprrolig resa inbokad om ett par dagar så jag längtar massor dit med :) #måstelevalajf


  10 kommentarer  10 kommentarer om “MOTEL DOOR”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här