Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:35 | December 2, 2016

  ACAI STOP

  acai2acai1acai4

   

  A QUICK STOP FOR ACAI IN NORTH SHORE

   

  In these pictures the sun actually came out for a second – YEY! Sorry for all the weather-based comments but yeah, it’s been a bit hard haha. Just woke up a while ago to pack everyhting for today! It’s just 3 days to go here until we are flying home so now I’m hoping for a really good day with snorkeling, sun and swimming. That would make my day! Woke up pretty early today so now I’m in need for a suuuuuuuuper big coffee and then I’m ready for the day!

  __________________________________________________

  I dessa bilder kom faktist solen fram i några sekunder – YEY! Ledsen för alla väderbaserade kommentarer här på bloggen men de har varit rätt kämpigt på den fronten haha. Nu ska jag se till att packa allt inför idag! De är ju bara 3 dagar kvar tills vi ska flyga hem så jag hoppas på en mega-dag idag med snorkling, sol och bad. De skulle vara guld värt! Vaknade rätt tidigt imorse så nu är jag i stort behov av en suuuuuuper stor kaffe och sen är jag redo för dagen!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “ACAI STOP”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här