Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:04 | December 2, 2016

  MORNING YOGA

  yogayoga2yoga5yoga56

   

  STARTED OUR DAY WITH YOGA..BEFORE THE RAIN INTERRUPTED HAHA

   

  Well we started our day best way possible ( after training ) with yoga at the beach before the rain caught us and we had to stop and take shelter haha.  We went back to North Shore today to watch the Opening Ceremony with the surfers, but because of the weather it had been postpone until tomorrow……. WELL! We went and ate food instead at Giovanni foodtruck – insanly good shrimps! YUMMIE! After eating food we went back again to Waikiki where we have spend the rest of the day at :) Going up early tomorro to go snorkeling!! Keep your fingers crossed for good weather!

  _____________________________________________

  Ja, vi startade dagen på bästa sätt ( efter träning ) med yoga på stranden innan vi blev avbrytna av massa regn och fick ta skydd istället haha. Vi drog tillbaka till North shore idag för Opening ceremony med alla surfare men pga av vädret så hade de blivit framflyttat till imorgon….. JA NI! Så vi drog och åt mat på Giovanni shrimp truck istället – SÅ GOTT! Efter maten begav vi oss hem igen till Waikiki där vi varit resten av dagen :) Vi ska upp tidigit imorgon för snorkling!! Håll tummarna för oss att de är bra väder!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “MORNING YOGA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här