Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:11 | December 3, 2016

  H A W A I I

  day2giovanni7giovanni5giovanni4giovanni9giovanni10pearlharbour1fall1giovanni1giovanni6giovanni2giovanni11

   

  RANDOM SNAPS FROM HAWAII

   

  We’ve been hiking Diamond head, exploring different beaches as Lanikai and so on, eating acai in North shore and shrimps at Giovanni, seen a waterfall, snorkeling and seen a little bit of Pearl Harbour so far! And there is more to come :) I’m just super excited for the stuff we are doing today and also tomorrow. Might go shopping a bit! wihuuu!

  ___________________________________

  Vi har hikat Diamond head, utforskat olika stränder som Lanikai osv, ätit acai i North shore och räkor på Giovanni, sett ett vattenfall, snirklat och sett lite av Pearl Harbour än så länge! Och mer kommer :) Är så pepp för idag och även imorgon. Kanske ska passa på att shoppa lite imorgon med! Wihuuu!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “H A W A I I”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här