Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:59 | December 5, 2016

  PEACHY

  hh43

   

  PHOTOS BY OSCAR MINYO / EDIT BY ME
  _DRESS FROM REVOLVE, HERE_BACKPACK FROM FOREVER 21_

   

  Full look coming – but I just wanted to give you a sneak peek! We should be on our way to Sweden by now, if everything goes as it should. So, I’ve heard it’s snowing like HELL in Sweden .. BRR! hahaha. NOT happy about coming home to that tho. But I’m actually looking forward wearing autumn/winter clothes again :)

  ____________________________________________

  Full look kommer – ville bara visa er lite! Vi borde vara på G mot Sverige nu, om allt går som de ska. Så , jag har hört att det snöar sönder hemma i Sverige… BURR! hahahha. De är något jag INTE längtar hem till . Men jag ser fram emot att få bära höst/vinterkläder igen :)


  19 kommentarer  19 kommentarer om “PEACHY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här