Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:03 | December 6, 2016

  HAWAII INSTA

  hejhej1

   

  HAWAII SNAPS FROM MY IPHONE

   

  We should be almost home by now if everything has gone as it should ( when I’m posting this – it’s a timed post) :) We are at LAX right now but we are boarding in just a while. I’ve taken soooo much photos on my phone so here is some that I’ve put up on instagram. Hawaii has been real! Can’t wait to share more photos and that vlog with you!

  _________________________________________________

  Vi borde nästan vara hemma nu om allt gått som de ska ( inlägget är tidsinställt) :) Vi sitter på LAX just nu men ska boarda snart. Jag har tagit såååå mycket bilder på mobilen så ville dela med mig av några som jag lagt upp på instagram. Hawaii har aritt fett! Längtar tills jag kan visa er mer därifrån och även min vlogg!


  27 kommentarer  27 kommentarer om “HAWAII INSTA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här