Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:03 | December 8, 2016

  REAL QUICK

  coat1coat4

   

  PHOTOS BY FANG / EDIT BY ME: CONTAIN ADLINKS
  _COAT FROM GINA TRICOT_TOP FROM NA-KD,SIMIALR HERE_
  _BAG FROM YSL_ SHOES FROM WANG_

   

  Quick photo session with Fang before having a fast coffee/tea to catch up what we’ve been doing these weeks. He has been in L.A so he talked about that and I told him about all the things we did in Hawaii! So nice to see him again ♥ After that I took André into town to go to BIKBOK to see my collection in stores and find a birthday gift for a friend. Now I’m back home and I’m literally dead. Just exhausted in my body. I was supposed to go to this super fun karaoke event with River Island, but my body is too tired after the long flight the other day and after all the work I’ve been doing there and since I got home. So I’m just going to chill tonight and let Emil & André make me dinner mohahaha. Sad to miss it, but sometimes you just have to listen to your body, right? :)

  ____________________________________________

  En snabb liten fotning med Fang innan vi satte oss och drack kaffe/te ihop för att catch upp lite vad vi gjort dessa veckor. Han har varit i LA så han berättade om de, och jag berättade om Hawaii! Så fint att se han igen ♥ Efter det hämtade jag upp André och så stack vi till BIKBOK för att kika in kollektionen i butik samt köpa en present till en kompis. Nu är jag tillbaka hemma och är helt slut. Helt död i kroppen. Jag skulle egentligen på ett sjukt roligt Karaoke event ikväll med River Island, men min kropp är för trött efter den där 28 timmars flygningen och efter allt jobb där och sen jag kom hem. Så jag ska bara softa ikväll och låta Emil och André laga middag åt mig mohahahahh. Ledsen att jag missar de, men ibland måste man lyssna på kroppen, eller hur? :)


  10 kommentarer  10 kommentarer om “REAL QUICK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här