Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:00 | December 9, 2016

  LARA LACE

  ablick34

   

  WEARING ANGELICA BLICK UNDERWEAR
  BRA HERE  BOTTOM HERE (ADLINKS)

   

  Gah, almost sold out! My underwear has gone really really good, which I’m so happy about! As I said, a lot of the stuff is sold out or almost sold out. Crazy! I’m at home now and soon ready to go to Scandinavian photo to pick up my new stabilizer for my camera and also return my other one since it hasn’t been working at all.I want my new one for our upcoming trip to Dubai with André next week :)

  _______________________________________

  Gah, nästan slutsålt! Mina underkläder har gått så galet bra, vilket jag är sjukt glad för! Som jag sa, en del saker är mer eller minera utsålda och vissa är de. Galet! Nu är jag hemma men ska snart dra till Scandinavian photo för att hämta min stabilisator för min kamera och lämna tillbaka min andra som inte har funkat alls. Vill ju ha med mig den till vår resa till Dubai nästa vecka :)

   

   

   


  21 kommentarer  21 kommentarer om “LARA LACE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här