Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:37 | December 9, 2016

My heart is beating like a jungle drum

TRAVEL
jungle3jungle6

 

W A T E R F A L L

BIKINI FROM SOMEDAYS LOVIN, TOP HERE & BOTTOM HERE ( ADLINKS)

 

My morning started with a breakfast at Strandvägen 1 with a lot of friends :) Just got back home real quick to blog and grab some stuff from home before I’m headed into town to get my nails done again. Why do I always chip them? haha. Maybe I’m not careful enough or something..
Other plans for today is WORK. and once again WORK haha. I have so, so much to do before the weekend so I need to just sit down and focus on that. BUT tonight I’m having dinner with Julian at YUC! Haven’t spend time alone with him for suuuuuch a long time so I can’t wait to hear all the things he has done lately. I’ve missed him a lot! Well, speaking of a totally different thing: Realized yesterday that the lace bra from my collection are sold out ( except XS) online both in white and black(!!!!) – in less then 8 hours! How sick is that?! I’m so chocked. But it sure is a nice bra tho! I love mine and I wear it a lot! I hope that all of you guys that order my stuff like them and as I’ve said before – don’t forget to tag me or hashtag it when you put it up, or send me a link to your blog if you have written/wore anything about/from my collection ♥ LOVE YOU GUYS!

___________________________________________

Min morgon startade med frukost på Strandvägen 1 med lite vänner :) Kom precis hem för att hinna blogga och hämta lite saker innan jag ska bege mig in till stan igen för att fixa naglarna. Varför förstör jag alltid mina naglar? Jag kanske inte är tillräckligt försiktig eller nått.. Annars är mina planer för dagen JOBB. och mer JOBB haha. Jag har så himla mycket att stå i nu innan helgen så jag måste sitta ner och fokusera på det. MEN ikväll ska jag ha middag med Julian på YUC! Har inte hängt med han på hur länge som helst så de ska bli kul att få höra om vad han pysslat med den senaste tiden. Saknat honom massor! Men men, på tal om nått annat nu: Min spetsbh sålde slut online ( förutom xs ) – både i vitt och svart, på mindre än 8 timmar(!!!) Hur sjukt är inte de?! Chockad. Men de är verkligen en sjukt fin bh om jag får säga de själv, bär den jättemycket. Hoppas att ni som beställt mina plagg/underkläder gillar de ni får – och som jag sagt innan, glöm inte att tagga mig eller hashtagga mig i era bilder när ni bär plaggen. Eller länka till era inlägg här på bloggen om ni skrivit om min kollektion eller bär dom i en outfit så jag kan se ♥ LOVE YOU GUYS!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “My heart is beating like a jungle drum”

  1. Lari on

    Oh lord. Hawai is the shit!! And I thought it’s only palms and starbucks :D
    Amazing location, a beautiful lady and such a fantastic light in this shot!
    I am jealous now! haha :P

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.