Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:31 | December 10, 2016

  IN THE STORE

  bikbok5bikbok4bikbok1bikbok3

   

  ANGELICA BLICK UNDERWEAR AT
  BIKBOK GALLERIAN
  IN COLLAB WITH BIKBOK

   

  I just had to stop by a BIKBOK store the same day as the collection was released and take a look! I also bought some stuff for backup since I only have two sets of my undies. Better safe than sorry, right? :D Felt so sick to see myself again in stores like that!
  what are you guys doing tonight? Saturday evening and all! We are having a christmas dinner tonight at our place with some friends. So I’ve bee cleaning our apartment aaaaall day, haha. I love the feeling of a fresh and clean home! talk to you in a while babes!

  ___________________________________________

  Var bara tvungen att svänga förbi en BIKBOK butik samma dag som kollektionen släpptes och kika! Köpte med mig lite extra underkläder med eftersom jag bara har två uppsättningar. Så bättre med fler, eller hur? :D Kändes så sjukt att se sig själv igen sådär i butik!
  Vad ska ni göra ikväll? Lördagskväll och allt! Vi ska ha julmiddag och så hemma hos oss med lite vänner. Så jag har städat hela dagen heeeeela dagen haha. Älskar känslan av ett rent hem! Vi hörs om en stund babes!


  9 kommentarer  9 kommentarer om “IN THE STORE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här