Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:09 | December 10, 2016

  PURPLE DRESS

  barca9barca8barca10barca7

   

   

  _DRESS FROM MISSGUIDED_HAT FROM ASOS_
  _SANDALS FROM MADEWELL_NECKLACES FROM CU JEWLERY_

   

  An old, unshown look from Barcelona that I wore when me and Fang where there a couple of months ago! I really wanted to go back during NYE but it’s super expensive :( We thought about London also but it’s just as cold there as it is here in Sweden, so we decided to stay in Sweden for NYE after all. Want to go back to Barcelona as fast as I can tho!

  _________________________________________________

  En gammal, ovisad look från Barcelona som jag bar när jag och Fang var där för några månader sen! Ville så himla gärna dra tillbaka dit över nyår men de var så dyrt med biljetter :( Vi tänkte på London med men de är ju lika kallt där som här så då bestämde vi att vi ska stanna här istället. Vill tillbaka till Barcelona så fort jag kan dock!


  33 kommentarer  33 kommentarer om “PURPLE DRESS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här