Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:16 | December 11, 2016

  Follow me around – The day before Hawaii!

   

  FOLLOW ME AROUND VLOG FROM THE DAY WE WENT TO HAWAII
  EDITED BY JOSEFINE LAUL

  Finally a vlog again! It’s not that easy to keep up now when I don’t have anyone helping me . But as soon as my new girl starts working with me these ones will be better. Have some interviews coming up and more people to answer ( had to postpone it for a bit to focus on my BIKBOK collection and launch ). This one is from the day before and the night we went to Hawaii! xx

  _______________________________________________

  Äntligen en vlogg igen! Inte lätt att hålla igång med youtube när man gör allt filmande själv just nu. Men så fort den nya tjejen börjar jobba med mig så blir de bättre. Har en del intervjuver med tjejer nu och en del andra att svara med ( var tvungen att skjuta på de med allt med BIKBOK kollektionen och lanseringen ). Denna är iaf från dagen innan samt kvällen innan Hawaii! xx


  2 kommentarer  2 kommentarer om “Follow me around – The day before Hawaii!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här