Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:38 | December 12, 2016

  HELICOPTER RIDE

  bluehawaiian17bluehawaiian5bluehawaiian1bluehawaiian19bluehawaiian16bluehawaiian18bluehawaiian11bluehawaiian2bluehawaiian10

   

  HELICOPTER RIDE
  WITH BLUE HAWAIIAN IN MAUI
  -IN COLLAB WITH BLUE HAWAIIAN-

   

  This was sooooo much fun! When we went to Maui we took a helicopter ride and it was so lit! So freaking awesome to see the beautiful nature from above. Wow!  I’m at home organizing my week like normal and since there is a lot of fun stuff happening this week I need to schedule all my meetings, fun stuff and personal stuff exactly so they fit hahaha. Today I’m haven two meetings to go through and one of them is really fun!! Going to tell you more about that later. What are you up to today?

  _____________________________________________________

  Detta var såååå kul! När vi var på Maui så tog vi en helikoptertur och de var så fett! Så sjukt kul att se den vackra naturen från ovan. WOW!  Nu är jag hemma och planerar upp min vecka eftersom de är en hel del saker som händer denna vecka. Så måste planera in alla möten, roliga saker och allt precis så de passar in ahahaha. Idag ska jag ha två möten varav ett är sjukt kul!! berättar mer om de sen. Vad ska ni göra idag?


  11 kommentarer  11 kommentarer om “HELICOPTER RIDE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här