Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:18 | December 13, 2016

EYE MAKEUP TUTORIAL – ROCK NUDES PALETTE

 

EYE MAKEP TUTORIAL
IN COLLAB WITH MAYBELLINE AND THEIR ROCK NUDES PALETTE

 

I’ve gotten a lot of questions on how I do my cateye/smokey look that I sometimes use when I’m a bit “bored” with my everyday copper look – and this is how I do it! In collab with Maybelline and their new Rock Nudes palette I’ve made my look with the brown/plum color, the golden color, the nude one to wear during the day and also a bit of black to top it off if you want a darker touch to it for nighttime.
I hope you like this video and that you can get a bit of inspo for your upcoming parties or maybe for the Christmas holidays? LOOOOOVE

____________________________________________

Jag har fått en hel del förfrågningar kring hur jag gör min cateye/smokey look som jag ibland varvar med när jag är lite “trött” på min vardagliga orange/koppriga look – och ovan i videon ser ni hur jag gör! I samarbete med Maybelline och deras nya Rock Nudes palette har jag gjort min look med den bruna/plommonfärgade skuggan, den guldiga skuggan och den beiga skuggan för dagen och sedan adderat lite svart i slutet för en mer kvällslook.  Jag hoppas ni gillar videon och att ni kan få lite inspo till uppkommande fester eller inför julhelgen? LOOOVE

makeup1

-IN COLLABORATION WITH MAYBELLINE 

 

 


20 kommentarer20 kommentarer om “EYE MAKEUP TUTORIAL – ROCK NUDES PALETTE”

  Det är kul att du gör tutorials och samarbeten tycker jag! Men är det inte bra ifall du kan uttala produkten eller märket som du gör reklam för?
  Enligt dig heter det “meybelinn” och pennan heter “maaaaster precis”. Nu känns du bara oseriös och väldigt köpt. Men fin är du i alla fall i sminket!

  Reply

  Jag har uttalat de som de sagt :) tycker inte allt hänger på det heller utan hur resultatet blev. Pennan heter master precise, hur hade du uttalat de? Det är ett samarbete absolut så de är ju på ett sätt köpt, men skulle aldrig göra nått jag inte gillar eller så. Oseriöst är de inte heller :) kram

  Reply

  can you do a post about hair? like your favorite hair colors you’ve had, how you style your hair daily, where you get it done? I LOVE your hair color and cut.

  Reply

  Yes, I could :) what more do you want to hear about it? xx

  Reply

  maybe like what shampoo and conditioners and styling products you use on an average day, and a tutorial for a hair blowout. for example your hair “december days”….I could never get my hair to be that voluminous! my blonde swedish hair is so flat.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här