Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:19 | December 13, 2016

  YOGIAKADEMIN

  -IN COLLABORATION WITH YOGIAKADEMIN – 

  yoga2yoga1yoga1yoga4yogarandom5yoga3sunset1

   

  COSTA RICA WITH YOGIAKADEMIN

   

  As you might know I went to Costa Rica in the begining of the year with YOGIAKADEMIN! Now it’s time once again for me to travel with them – but this time to ..INDIA! India is their new destination and I can’t wait to go there with them.

  The first time I went with Yogiakademin I didn’t really know what do expect at all and I was a bit unsure what I would think since I haven’t been doing yoga that much. BUT! Damn, this was beyond my expectations!! I have never ever in my life felt so calm but at the same time  so happy during this trip. To start your day with yoga on the beach and watch the sun rise was just amazing! Then followed the day with meditation, raw food and some more yoga.  To also spend my days at on of my best places on earth   – Costa Rica – was also just amazing. Looking forward  to expolore India and do the same wonderdul trip with them again in January/February. Yoga here we come!

  If you want to read more about Yogiakademin and their destinations, press HERE 
  I can REALLY recomend this trip with them! One of the best trips ever!

  ____________________________________________________________

  Som ni kanske vet så stack jag till Costa Rica i början på året tillsammans med YOGIAKADEMIN! Och nu är det snart dags att åka igen – men denna gången till.. INDIEN! Indien är deras nya destination och jag längtar sååå till detta.

  Första gången jag åkte med yogiakademin så visste jag inte alls vad som väntade oss och var osäker på vad jag skulle tycka eftersom jag inte gjort yoga så mycket. MEN! Jävlar, det var beyond mina förväntningar!! Jag har nog aldrig känt mig så avslappnad och lycklig på en resa som på denna. Att börja dagen med yoga på stranden och samtidigt se solen gå upp var bara, wow!! Sen följde dagen med meditation, raw food och mer yoga. Att dessutom få spendera sina dagen på bästa stället – Costa Rica – var också magiskt. Ser så fram emot att få utforska Indien och göra denna resa igen med Yogiakademin i Januari/Februari. Yoga here we come!

  Om ni vill veta mer om Yogiakademin och deras destinationer, tryck HÄR ♥
  Jag kan PÅ RIKTIGT varmt rekomendera att resa med dom! En utav mina bästa resor!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “YOGIAKADEMIN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här