Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:40 | December 16, 2016

  DENIM DAYS

  denim5denim1denim4

   

  PHOTOS BY FANG/EDIT BY ME:
  _BAG FROM GUCCI ( MY NEW BABY!!)_JEANS FROM GINA TRICOT_
  _JACKET ARE OLD_GLASSES FROM URBAN OUTFITTERS_
  _KNIT FROM H&M_BOOTS FROM ASOS_

   

  Three outfits in a row, haha – that has never happened before I think! Just a busy week and yeah, i’ll tell you more about it later. I’ve just been drained of energy lately.. maybe it ha something to do about the dark, cold weather or me just being tired. I dunno… BUT! Now I’m off to Go-Kart with my friends ♥ Back here in a few hours!

  _____________________________________________

  Tre outftis på rad i bloggen haha, de har nog aldrig hänt förut! Har bara varit en sjukt stressig vecka och ja, jag ska berätta mer om de sen. Har varit helt uttorkad på energi de sistone och ja, de kanske har med vädret att göra eller att jag bara är trött. Vet inte.. MEN! Nu ska jag iväg på Go-kart med mina vänner ♥ Ses här på bloggen om några timmar!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “DENIM DAYS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här