Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:42 | December 17, 2016

  ON OUR WAY – NEXT UP: DUBAI

  arlanda5arlanda3arlanda1arlanda2

   

  WAITING AT ARLANDA
  FLYING IN ANGELICA BLICK FOR BIKBOK BOMBER JACKET – HERE ( NOW 50% OFF!)
  AND SWEATPANTS & CROPPED HOODIE – HERE & HERE (ADLINKS)

   

  Slept for like 3 hours tonight… we celebrated Felix birthday last night so me and André went to bed at 02.30! I didn’t have anything to drink, so I’m hangover in any way, just tired as hell! But we had lots of fun!! Now we are waiting to board the plane to Dubai! Going there with the tourism of Dubai for 4 days. Yey! Let me know if there is anything we shouldn’t miss, the best restaurants /blog friendly resurants and must-do’s! Okey? :D woop!

  ___________________________________________

  Sovit typ 3 timamr inatt … vi firade felix födelsedag igårkkväll så jag och André gick och la oss runt 02.30 typ! jag drack inget så jag är inte bakis eller nått, men bara fett trött! Men ack så kul hade vi!! Nu sitter vi och väntar på flyget som ska boarda snart och åka till Dubai! Vi ska dit med Dubai turism i 4 dagar. yey! Snälla berätta vad vi absolut inte får missa, bästa restaurangerna/bloggvänliga restauranger och saker vi måste göra! Okkej? :D woop!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “ON OUR WAY – NEXT UP: DUBAI”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här